Waarom een Detox Kuur?

Waarom U lichaam Detoxen, ontgiften, ontslakken?

 

Zoals U thuis jaarlijks de grote kuis doet, zou u ook uw lichaam dat plezier moeten gunnen. Het lichaam maakt op zich al een pak giftige stoffen aan. Dan hebben we het over afvalstoffen die vrijkomen bij de stofwisseling, reststoffen van celactiviteit, afgebroken cellen, opgewekte bijproducten door emotionele en mentale overbelasting en giffen die vrijkomen bij spieractiviteit en overbelasting van uw lichaam.

 

Deze afvalstoffen worden aangevuld met andere toxische stoffen die door de huid, de lever, de nieren en de darmen in het lichaam worden opgenomen. Onnatuurlijke voeding en dranken, vet, chemische bewaarmiddelen, verkeerde voedselcombinaties, tabak, koffie, alcohol, lucht-, bodem- en watervervuiling, pesticiden en detergenten zijn daar voorbeelden van. De aanwezige giffen in ons lichaam noemt men slakken. Laat het duidelijk wezen dat u uw lichaam tijdig moet zuiveren door een detox kuur te volgen. 

 

 

Voorbeeld van afval stoffen die we innemen:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 .
.
.
.
.
.
.
.
.

.

.

.

Uw lichaam zuiveren met onze Detox Kuur.

Darmen, lever en nieren die ook instaan voor het ontslakken of het zuiveren van het lichaam kunnen op den duur hun job niet meer aan. Zo wordt uw lijf langzaam vergiftigd. Dat leidt tot kwaaltjes zoals verzuring, angst en onzekerheid, vitamine- en mineralengebrek, geprikkelde zenuwen, uitputting, vermoeidheid, irritatie, problemen met uw darmflora,…

Onvoldoende beweging, verkeerde voeding en voedselcombinaties, te veel en te vet eten, maar ook stress verhogen het aantal giftige stoffen in ons lichaam. Met Depuralina, een natuurlijk ontslakkingsmiddel, krijgen uw lever en darmen de nodige ondersteuning bij hun zuiverende activiteiten.

Daarom bevelen we onze Detox Kuur aan.

Meer info…

Detox Kuur Klik op de link
Snel Vermageren ?? Klik op de link

No comments yet.

Leave a Reply

Powered by WordPress. Designed by WooThemes