Mentale dieet plan

Mentale dieet plan

Je kan maar eerst goed aan gewichtsverlies beginnen doen als je mentaal er ook klaar voor bent. Dit zal je merken bij zeer veel websites over afvallen. Het mentale dieet plan zorgt ervoor dat je geen mentale dip krijgt tijdens je regime. Dit komt omdat het mentale dieet plan ervoor zorgt dat je bewust bent van wat je eet;

Afvallen is niet zomaar minder eten. Waarom moet je afvallen? Omdat je de periode voor je regime niet goed besefte wat je aan het eten was en zo kom je dan bij. Er is natuurlijk ook een reden voor waarom veel wetenschappers zeggen dat bepaalde voedingsmiddelen gezond zijn en andere ongezond. Het mentale dieet plan zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in de voedingsmiddelen. Zo weet je wat je eet maar ook waarom dat je dit eet.

In het mentale dieetplan zullen ze het altijd hebben over groenten en fruit. Maar waarom is dit nu zo belangrijk. Wel het geeft een groot verzadigingsgevoel, vooral de groentes dan, door het vezels. Vezels zijn precies kleine draadjes in de groentes. Die vezels kan het lichaam niet verteren waardoor het langer in de maag blijft. Zo zit er eten in je maag en zal je maag minder snel beginnen knorren.

Fruit zal in het mentale dieet plan ook vaak voorkomen. Dit is vooral zeer gunstig door zijn natuurlijke suikers. Suiker in bereide gerechten is suiker uit de fabriek en geen goede natuurlijke suiker. Natuurlijke suiker breekt het lichaam zeer makkelijk af en blijf niet kleven aan je poep of billen.

Water is de grootste en belangrijkste groep dat het mentale dieet plan voorschrijft. In ons lichaam zit ongeveer tachtig procent water. Als je water in een beek laat staan dan gaat dit op den duur beginnen ruiken. Als je zelf zeer weinig water drinkt en enkel frisdrank dan kan je ook een onaangename geur verspreiden. Die geur wordt dan je lichaamsgeur en krijg je zeer moeilijk uit je lichaam. Zeer veel water drinken is dan de enige oplossing. Drink minstens 3l water per dag en geef je lichaam de kans om natuurlijk te reinigen of bekijk de detox kuur die wij aanbevelen.

Ion het mentale dieet plan praat men natuurlijk over graanproducten. Deze zou je steeds in volkoren vorm moeten eten en maar een zeer geringe hoeveelheid per dag. Vlees, vis, eieren hier heb je helemaal niet veel van nodig. 100g per dag is al meer dan genoeg. Zo heb je al een beter beeld over het mentale dieet plan. Het mentale dieet plan maakt je bewust van wat je eet. Zo weet je ook waarom je sommige zaken moet eten en sommige beter niet.

Ben jij opzoek naar een “Mentaal Dieet Plan” dat veilig en compleet is?

Dan is dit “Het boek” wat U zoekt een echte aanrader!

Mentale dieet plan

Voor meer info over deze Ontgifting /Detox Kuur

Mentale dieet plan

No comments yet.

Leave a Reply

Powered by WordPress. Designed by WooThemes