Detox kuur ?

 

 

Wat is detox

Wat is detox? Detox is een natuurlijk reinigingsproces van je lichaam langs de binnenzijde.  Dus inwendig het lichaam reinigen, dat is detox.

Op de vraag wat is detox kan ik u verschillende antwoorden geven.

Wat is detox nr. 1

Homeopathie: hierbij wordt er gebruik gemaakt van het mataal lood. Deze vorm kan je gebruiken bij een kwikvergiftiging. Het lood zorgt ervoor dat het andere mataal nl. kwik onschadelijk wordt gemaakt. Het wordt als het ware geneutraliseerd.

Wat is detox nr. 2

Op de 2deplaats staat het volgen van een zeer strikt dieet. Hierbij ga je voor zeven dagen enkel en alleen groenten en of fruit eten. Je mag geen zetmeelrijke producten eten. Ook moet je opletten bij groenten die te veel suiker bevatten zoals tomaten, wortelen en paprika’s. Eet deze groentes als een tien- of vieruurtje. Hierdoor krijgt je lichaam toch de nodige suikers binnen. Doe dit proces maximum 1 week en start daarna terug met het eten van zemelen en granen en dierlijke vetten.

Wat is detox nr. 3

Hierbij wordt er vooral gebruik gemaakt van water. Dit kan in alle mogelijke vormen. De eerste manier is het veel meer drinken van water, minstens 3l per dag. Als tweede kan je balneotherapie volgen. Hierbij ga je gebruik maken van warmwaterbaden, jetstreams, jacuzzi, … Als derde kan je ook langs de aars water in je lichaam brengen door middel van een klysma. Hierbij wordt je endeldarm volledig gereinigd. Meestal wordt deze laatste methode gebruikt bij hevige contispatie. Als deze termen vallen onder één noemer nl. hydrotherapie.

Wat is detox nr. 4

Fytotherapie: Bij deze therapie wordt er gebruik gemaakt van verschillende kruiden. Dit wordt ook wel kruidentherapie genoemd.

Wat is detox nr. 5

Chelatietherapie: Dit is al een vergevorderde wijze van een detoxbehandeling. Hierbij wordt er met een infuus op basis van ethyleendiaminetetra- azijnzuur (EDTA) het te hoge gehalte aan calcium en zware metalen uit het bloed verwijderd.

Wat is detox nr. 6

Oorkaarsentherapie: hierbij wordt het te veel aan oorsmeer letterlijk uit het oor getrokken.

Wat is detox nr. 7

Kleibaden: Ook door de huid kan je je lichaam ontgiften. Doordat de klei in je poriën dringt gaat die een binding vormen met de zware metalen. Bij het afspoelen van de klei wordt dan door de binding ook de zware metalen uit je lichaam weggespoeld. Dit is maar een oppervlakkige reiniging.

Wat is detox nr.8

Elektrolyse: Door het gebruik van voetbaden die lichtjes onder stroom staan, gaan er sterke bindingen van cellen zich los kunnen maken en kunnen dan als enkelvoudige cel in plaats van meervoudige cel makkelijk afgevoerd worden.

 

Ben jij opzoek naar een Detox Kuur dat veilig en compleet is?

Dan is dit het boek wat U zoekt een echte aanrader!

Voor meer info over deze Ontgifting / Detox Kuur

Wat is detox

 

Extra info:

 

Powered by WordPress. Designed by WooThemes