Detox dieet plan

Detox dieet plan

Wat is detox dieet plan? Een detox dieet plan is een natuurlijk reinigingsproces van je lichaam langs de binnenzijde.  Dus uiteindelijk komt het erop neer dat je lichaam inwendig gereinigd wordt. Dat bedoeling van een detox dieet.

Detox dieet plan nr. 1

Homeopathie: hierbij wordt er gebruik gemaakt van metalen die andere metalen neutraliseren; Zo neutraliseert lood bijvoorbeeld kwik. Dit is zeer handig bij een kwikvergiftiging. Vroeger kwam dit zeer vaak voor bij kinderen die een thermometer lieten stukvallen op de grond.

Detox dieet plan nr. 2

Het volgen van een strak dieet waarbij je enkel sapjes eet of drinkt. Hierbij ga je 7dagen enkel en alleen groenten en of fruit eten, rauw of gemixt. Je mag zeker geen zetmeelrijke producten eten omdat dit de werking van het detox dieet plan volledig kan teniet doen. Eet paprika’s, wortelen, tomaten als een snack. Hierdoor krijgt je lichaam ook de broodnodige suikers binnen.

Detox dieet plan nr. 3

Water:  De makkelijkste manier om water op te nemen is het natuurlijk het drinken ervan, minstens 3l per dag. Ook watertherapie volgen kan gunstig zijn. Bijvoorbeeld een jacuzzi of warmwaterbaden. Als laatste kan je ook langs je poep water in je lichaam brengen d.m.v. een klysma. Hierbij wordt het laatste stukje darm van je lichaam gereinigd.

Detox dieet plan nr. 4

Fytotherapie: Bij deze therapie wordt er gebruik gemaakt van verschillende soorten helende kruiden. Dit wordt ook wel kruidentherapie genoemd en de voornaamste kruiden hierbij zijn knoflook en cayennepeper. Deze kruiden hebben een helende werking op je lichaam. Je kan ze dan zeer makkelijk verwerking in je gerechten of gewoon als een infuus bij thee.

Detox dieet plan nr. 5

Chelatietherapie is al een extreme wijze van een detox dieet. Hierbij wordt er met een infuus een vloeistof op basis van ethyleendiaminetetra- azijnzuur (EDTA)ingebracht in je ader om het gehalte aan calcium en giftige metalen uit het bloed te verwijderen.

Detox dieet plan nr. 6

Oorkaarsentherapie: hierbij wordt er een holle kaars in je oor gestoken. De kaar steek je aan en dit geeft een schouw effect. De rook wordt naar boven gezogen en dan ook het oorsmeer.

Detox dieet plan  nr. 7

Kleibaden: ook door de huid kan je lichaam reinigen en ontgiften ( Detox kuur ). De helende werking van klei zit hem erin dat de klei door je porieën en gaat een binding vormen met de zware metalen. Bij het spoelen van je lichaam met water spoel je de klei mee weg en ook de binding met de zware metalen uit je lichaam.

 

Ben jij opzoek naar een “Detox Dieet Plan” dat veilig en compleet is?

Dan is dit “Het boek” wat U zoekt een echte aanrader!

Detox dieet plan

Voor meer info over deze Ontgifting /Detox Kuur

Detox dieet plan

No comments yet.

Leave a Reply

Powered by WordPress. Designed by WooThemes