Biodrain

Biodrain

Biodrain is een product om de opgeslagen afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen. Dagelijks krijg je een groot aantal afvalstoffen naar binnen. Meestal is dit ongewild en biodrain kan je erbij helpen op deze opgeslagen afvalstoffen te verwijderen. De afvalstoffen die je in je lichaam krijgt kan gebeuren door geurstoffen, smaakstoffen, kleurstoffen, uitlaatgassen, medicatie, gefrituurd voedsel enz. Daarom is het aangewezen om biodrain zeker elke dag twee keer in te nemen. Zo hebben de lever en de nieren een extra ondersteuning bij het verwijderen van de afvalstoffen.

Je kan zelf ook een handje helpen natuurlijk. Uiteraard is het niet altijd mogelijk om op je voeding te letten. Neem daarom biodrain mee in je handtas. Krijgt je ergens voedsel waarvan je weet dat dit te veel afvalstoffen bevat dan neem je een extra biodrain en er zal al veel schade verminderd worden.Biodrain werkt effectiever als je zeer veel water drinkt. Eigenlijk zou je het best minstens drie liter water per dag moeten drinken. Hierdoor heb je het beste reinigingsproces. Geen enkele pil kan tegen de helende werking van zuiver mineraalwater op. Ik heb het dan over mineraalwater en niet over bruiswater want koolzuurgas, die de belletjes vormt, wordt weer opgeslagen in je lever.

Biodrain werkt ook zeer goed in combinatie met kruiden. Vooral verse kruiden hebben een uitermate helende werking op je lichaam. Denkmaar aan knoflook. Dit kan je bloed als geen ander zuiveren. Eet rauwe knoflook net voor het slapen gaan. Zo hebben de anderen geen last van een eventuele ruikende adem en je bloed heeft de tijd om te zuiveren.Biodrain of detox kuur werkt minder in een zeer stressvolle periode. Plan daarom voldoende rust in. Rust is even belangrijk dan bewegen. Dagelijks zou je als volwassene 30 minuten moeten bewegen bv. Fietsen of joggen. Daarbij staat ook tegenover dat je jezelf zeker 8u slaap moet gunnen. Doe je dit niet dan zal biodrain niet het gewenste effect geven op je lichaam.

Biodrain is onder andere gemaakt van kruiden en groene groenten. Dus waarom zou je jezelf deze lekkernijen niet gunnen. Probeer eens een andere soort sla. Dit enkel om je eetlust op te wekken. Combineer verschillende soorten sla zodat je een eigen sla hebt met dingen die jij graag lust. Neem je hierbij een biodrain dan zal de werking hiervan enkel toenemen.

Biodrain mag men innemen als voedingssupplement. Het is zeker geen maaltijd vervanger dus eten moet je nog steeds maar die dit doordacht en op een bewuste manier.

Ben jij opzoek naar een “Biodrain Cursus” dat veilig en compleet is?

Dan is dit “Het boek” wat U zoekt een echte aanrader!

Biodrain

Voor meer info over deze Ontgifting /Detox Kuur

Biodrain

No comments yet.

Leave a Reply

Powered by WordPress. Designed by WooThemes